Jelzőgázos csőtörés bemérés

Jelzőgázos csőtörés bemérés
Jelzőgázos csőtörés bemérés

Jelzőgázos csőtörés bemérés

Jelzőgázos csőtörés bemérés Budapesten és környékén a legmodernebb csőtörés és szivárgáskereső berendezésekkel. A hét minden napján  8 – 21 óra között állunk rendelkezésére magánszemélyeknek, társasházaknak, irodaházaknak intézményeknek garanciával.

Jelzőgázos csőtörés bemérés TEL.: 06-30-410-7801

Jelzőgázos csőtörés bemérés
Jelzőgázos csőtörés bemérés

Csőtörés történt otthonában? Forduljon hozzánk bizalommal! Munkatársaink a legmodernebb szivárgás- és csőtörés bemérő berendezésekkel és eszközökkel dolgoznak nap mint nap Budapesten és környékén. Szerelőink garanciát vállalnak a magánszemélyeknek, társasházaknak, irodaházaknak és más intézményeknek végzett munkáikra. Csőtörés bemérés után csőtörés javítás.

SZOLGÁLTATÁSOK

  • Garanciát vállalunk
  • A csőtörés bemérést bontás nélkül végezzük
  • Biztosított ügyfeleinknek részletes dokumentációt készítünk
  • Csőtörés bemérés minden típusú és anyagú vezetéknél
  • Lefolyó vezeték sérüléseinek megkeresése kamerás vizsgálattal.

CSŐTÖRÉS BEMÉRÉS ALKALMAZÁSI TERÜLETE

A hang akusztikus csőtörés bemérés, más néven elektroakusztikus eljárás, ami a csőtörés által keltett zajok kiszűrésével történik. Az akusztikus csőtörés bemérés egyszerű és olcsó bemérési technológia a csőtörés helyének felkutatására. Leginkább azoknál eseteknél használjuk, ahol vízhasználat ellenére forog a vízóra, a megszokottnál jóval magasabb értéket olvasott le a vízóra leolvasó, vagy egyéb rendellenesség tapasztalható a vízvezeték nyomvonalán. Csőtörés, vízszivárgás bemérés korszerű műszerekkel. A műszeres bemérés a csőtörés diagnosztika, amivel a rejtett csőtörések pontos helye bontás nélkül meghatározható.